TriNed
Zundert
Naamloze slide

Goed nieuws! Gemeente Zundert krijgt glasvezel!

De inwoners van de gemeente Zundert kunnen zich klaarmaken voor de komst van glasvezel in de hele gemeente. Het benodigde aantal aanmeldingen is tijdens de vraagbundelingscampagne niet in alle kernen bereikt, maar het enthousiasme voor supersnel en stabiel internet is er zeker. E-Fiber heeft daarom besloten toch een toekomstbestendig glasvezelnetwerk aan te leggen. De aanleg van het glasvezelnetwerk is gestart. 

 

Aanleg

E-Fiber is gestart met de aanleg van glasvezel in Zundert. Hierbij worden niet alleen de kernen aangesloten, maar ook alle buitengebieden. Nadere informatie over de planning volgt nog.
Omdat het benodigde deelnamepercentage niet is gehaald, krijgen alleen de inwoners met een abonnement een gratis aansluiting op hun adres. Voor de overige adressen blijft de glasvezel in de straat liggen. Om nu, of in de nabije toekomst, gebruik te kunnen maken van dit nieuwe glasvezelnetwerk is een aansluiting tot in het huis of bedrijfspand noodzakelijk. Tijdens de aanleg kunnen daarom alle inwoners en bedrijven nog steeds profiteren van een kosteloze huisaansluiting. Daarvoor dient men een abonnement af te sluiten. Voor mensen die geen abonnement hebben afgesloten, blijft de mogelijkheid bestaan om op een later tijdstip (na de aanlegperiode) een aansluiting te realiseren. Dit is dan echter wel tegen betaling van de aanlegkosten van de straat tot in huis.

Volg de voortgang ook via https://www.e-fiber.nl/zundert/

Volop vrijheid

Wij willen jou optimale keuzevrijheid bieden. Je sluit een contract van een jaar af voor de basisverbinding (internet). Verder is er alle vrijheid. Wil je een extra filmpakket? Prima! Tijdelijk een sportzender? Geen probleem! Buiten de basisverbinding is er niets verplicht en zijn alle opties maandelijks opzegbaar.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Meld je snel aan en kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijg je de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kun je via MijnTriNed activeren, na oplevering van de diensten.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.