TriNed
Zuidenveld
500Mbps internet
1 jaar gratis
Televisie kijk je via
Gratis installatie
Internet Telefonie én bellen

Zuidenveld

Glasvezel in Coevorden? Als het aan ons ligt dan zeker! Dat doen we samen met Glasvezel Zuidenveld; een gemeentebreed bewonersinitiatief dat glasvezel in heel Coevoerden wil aanleggen. En dat zonder hoge eenmalige of maandelijkse toeslagen. Maar dan is het wel van belang dat de inwoners van de gemeente Coevorden ook ja zeggen tegen glasvezel. Het aanleggen van een glasvezelnetwerk is kostbaar. Daarom kan het netwerk alleen worden aangelegd als er voldoende animo is voor een glasvezelabonnement. De komende maanden maken we een inventarisatie van de behoefte met vraagbundeling. Als voldoende inwoners uit Coevorden zich inschrijven voor een glasvezelabonnement, gaat de aanleg van het netwerk door. Meld je dus snel aan! 

Wanneer voor 1 april 40% wordt gehaald, gaat het door!

Volop vrijheid

Wij willen jou optimale keuzevrijheid bieden. Je sluit een contract van een jaar af voor de basisverbinding (internet). Verder is er alle vrijheid. Wil je een extra filmpakket? Prima! Tijdelijk een sportzender? Geen probleem! Buiten de basisverbinding is er niets verplicht en zijn alle opties maandelijks opzegbaar.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Meld je snel aan en kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijg je de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kun je via MijnTriNed activeren, na oplevering van de diensten.

 

En...

Uiteraard zenden wij ZO!34 voor je uit! 

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1