TriNed
TOP Oss
TOP Oss

Wij hebben samen met TOP Oss de hand ineen geslagen voor een mooie samenwerking. De gemeente Oss is samen met E-Fiber een campagne gestart voor een glasvezelnetwerk in heel de gemeente Oss. Wanneer voor 1 november 30% van de inwoners en bedrijven ja zegt tegen glasvezel krijgt de hele gemeente een gratis glasvezelaansluiting. 

Bij het aanmelden voor glasvezel van TriNed kun jij stemmen op TOP Oss om zo de club een warm hart toe te dragen. Voor iedere stem die TOP Oss ontvangt doneren wij € 20,- aan de club! Maar dat is nog niet alles. Wanneer je kiest voor een abonnement bij TriNed en je selecteerd TOP Oss als vereniging, dan krijg je een gratis voetbal wanneer je abonnement is geactiveerd. Dat wil jij toch ook! 

Meld je daarom snel aan voor glasvezel van TriNed

Het persbericht van TOP Oss kun je teruglezen op https://toposs.nl/trined-slaat-de-handen-in-een-met-top-oss/ 

 

Volop vrijheid

Wij willen jou optimale keuzevrijheid bieden. Je sluit een contract van een jaar af voor de basisverbinding (internet). Verder is er alle vrijheid. Wil je een extra filmpakket? Prima! Tijdelijk een sportzender? Geen probleem! Buiten de basisverbinding is er niets verplicht en zijn alle opties maandelijks opzegbaar.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Meld je snel aan en kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijg je de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kun je via MijnTriNed activeren, na oplevering van de diensten.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1