TriNed
Bel met ons: 0880 80 3030
Ridderkerk
500Mbps internet
1 jaar gratis
Televisie kijk je via
volledige installatie Gratis
Internet Telefonie én Bellen

Ridderkerk

Glasvezel in Ridderkerk? Als het aan ons ligt dan zeker! Maar dan is het wel van belang dat de inwoners van Ridderkerk ook ja zeggen tegen glasvezel. Het aanleggen van een glasvezelnetwerk is kostbaar. Daarom kan het netwerk alleen worden aangelegd als er voldoende animo is voor een glasvezelabonnement. De komende maanden maken we een inventarisatie van de behoefte met vraagbundeling. Als voldoende inwoners uit Ridderkerk zich inschrijven voor een glasvezelabonnement, gaat E-Fiber van start en is de aanleg van het netwerk helemaal gratis. Alle huizen in Ridderkerk, dus ook in het buitengebied, krijgen dan een aansluiting. Meld je dus snel aan! 


Volop vrijheid
Wij willen jou optimale keuzevrijheid bieden. Je sluit een contract van een jaar af voor de basisverbinding (internet). Verder is er alle vrijheid. Wil je een extra filmpakket? Prima! Tijdelijk een sportzender? Geen probleem! Buiten de basisverbinding is er niets verplicht en zijn alle opties maandelijks opzegbaar.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Let op want deze service is alleen van toepassing indien je bent aangesloten bij een van de volgende providers: KPN, NLE, Online, Plinq, SpeakUp, T-Mobile Thuis, Tele2, Telfort, Xs4all, DELTA, Ziggo, Youfone, Vodafone, MTTM en Netvisit. 

Meld je snel aan en kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijg je de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kun je via MijnTriNed activeren, na oplevering van de diensten.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1