TriNed
Projecten

Rekam

Rekam is de beheerder van het netwerk in Midden-Holland. Via dit netwerk kunt u stabiel en probleemloos internetten, tv kijken en bellen. En dat in een superieure kwaliteit! Rekam heeft haar huidige COAX-netwerk verbeterd en is begonnen met de uitrol van een glasvezelnetwerk om je nog hogere snelheden en betere kwaliteit te kunnen bieden. Inmiddels zijn al ruim 12.500 woningen aangesloten op dit glasvezelnetwerk.

TriNed en Rekam

De diensten van TriNed worden alleen aangeboden op het glasvezelnetwerk van Rekam. TriNed levert niet op het coax-netwerk van Rekam.

 

Bekijk hier het zenderaanbod van Rekam

 

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Vragen?

Met vragen over onze diensten kun je onze klantenservice bellen of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger. Ook kun je terecht bij een van onze lokale informatiepunten. 

Voor informatie kun je terecht bij het glasvezelinformatiepunt bij:

View on IT
Ambachtweg 13
2841MA Moordrecht

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1