TriNed
Projecten

Fase 4

In juni 2018 is de aanleg van glasvezel in de buitengebieden rondom Hoogeveen gestart. Hieraan is een tweetal succesvolle vraagbundelingen voorafgegaan. De eerste vraagbundeling was het doelgebied niet alleen het buitengebied maar ook de dorpskernen Pesse, Stuifzand en Fluitenberg. Begin 2018 behaalde dit gebied het minimale aanmeldpercentage van 50%. Dit succes werd voortgezet in een tweede vraagbundeling voor het gebied rondom de kernen Tiendeveen, Nieuweroord, Noordscheschut, Nieuwlande, Elim, Hollandscheveld en een gedeelte van Geesbrug. In mei 2018 werd ook hier het minimale aanmeldpercentage van 50% ruimschoots gehaald.

Tijdens de vraagbundeling van de Veendorpen en in de fase van aanleg ontvingen wij regelmatig belangstelling voor glasvezel in de kernen. Met deze nieuwe vraagbundeling willen wij graag voldoen aan de behoefte aan snel internet die ook in de dorpskernen bestaat. Ons doel is om ook de dorpskernen aan te sluiten op ons glasvezelnetwerk die tijdens de vorige vraagbundelingen niet aan bod zijn gekomen. Met een nieuwe vraagbundeling voor de kernen Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande en Elim stellen wij de bewoners in de gelegenheid om ook voor glasvezel te kiezen. Woon jij in een van de bovengenoemde plaatsen? Doe dan snel de postcodecheck en bekijk of ook jouw woning in aanmerking komt voor een glasvezelaansluiting.

Wil jij meer informatie over onze diensten? Bezoek dan een van de informatieavonden of kom langs bij onze informatiebus.


Informatieavonden

Maandag 6 mei Zaal- en Partycentrum Schoonhoven, Marten Kuilerweg 47, 7913XG Hollandscheveld 19.30
Donderdag 9 mei Zaal- en Partycentrum Schoonhoven, Marten Kuilerweg 47, 7913XG Hollandscheveld 19.30


Informatiebus

 Dinsdag 21 mei Parkeerplaats bij de Plus in Elim  11.00 - 17.00 uur
Woensdag 22 mei  Parkeerplaats bij de Plus in Elim  11.00 - 17.00 uur
Donderdag 23 mei  Parkeerplaats bij de Plus in Elim  11.00 - 17.00 uur
Vrijdag 24 mei  Parkeerplaats bij de Plus in Elim  11.00 - 17.00 uur

Wie is RE-NET?
RE-NET is nauw betrokken bij glasvezelinitiatieven in Overijssel en Drenthe. Van vraagbundeling tot aansluiting is RE-NET de verbindende factor in samenwerkingen tussen lokale initiatieven en in staat om plannen te verwezenlijken. Hierbij zijn kennis en ervaring de pijlers waarop RE-NET gebouwd is. Met deze kwaliteiten bieden wij iedereen de kans om voorbereid te zijn op een toekomst waarin dataverkeer enorm zal toenemen.

Maandelijkse vastrechtbijdrage RE-NET Hoogeveen
De aanleg van een glasvezelnetwerk buiten het stedelijk gebied is een zeer kostbare aangelegenheid. Het vergt een enorme investering om iedereen aan te kunnen sluiten op glasvezel. Om de aanleg van alle aansluitingen te realiseren en betaalbaar te houden wordt er daarom naast de vermelde maandtarieven een vastrechtbijdrage van € 8,95 per maand incl. BTW in rekening gebracht. Deze bijdrage zal door TriNed worden geïnd zodra de aansluitingen gereed zijn, het abonnement is geïnstalleerd en de facturatie is gestart.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Vragen?

Met vragen over onze diensten kun je onze klantenservice bellen of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger. Ook kun je terecht bij een van ons lokale informatiepunt. 

TriNed werkt samen EP:Kuik. Bij EP:Kuik staat service en kwaliteit erg hoog in het vaandel. Hier kun je terecht voor al je vragen over de diensten van TriNed en je aanmelding. Er geldt dan ook een ‘de klant is koning’ mentaliteit. EP:Kuik zal altijd haar uiterste best doen om je zo professioneel mogelijk te adviseren en te begeleiden bij je aankoop. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1