TriNed
Projecten

Prinsenbeek

www.gratisglasvezelaansluiting.nl is een nieuwe speler in de markt op het gebied van glasvezelnetwerken. Met veel ervaren mensen achter zich zijn zij een nieuwe, maar toch ook zeer ervaren partij.

Een snel, betrouwbaar én betaalbare toegang tot razendsnel internet, televisie en vaste telefonie is waar ze voor staan. Er wordt voornamelijk gericht op de stedelijke gebieden in Nederland. En de gemeente Breda trapt af!

Alle inwoners van Prinsenbeek hebben inmiddels een brief ontvangen over de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk. Inwoners die een aansluiting hebben aangevraagd bij www.gratisglasvezelaansluiting.nl kunnen rekenen op een gratis glasvezelaansluiting tot in de woning. Voor bewoners die niet kiezen voor een huisaansluiting geldt dat glasvezel tot voor aan de straat wordt aangelegd. Wil je op een later moment alsnog gebruik maken van dit netwerk, dan worden er kosten in rekening gebracht voor deze graafwerkzaamheden.

Wat kun je met die glasvezelaansluiting?

Als je eenmaal bent aangesloten kun je gebruik gaan maken van alle voordelen die glasvezel te bieden heeft. Wij zijn TriNed, dé glasvezelspecialist bij jou in de buurt. Al meer dan 20 jaar leveren we internet, televisie en vaste telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doen wij dit enkel nog via glasvezel om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit in huis hebt. Zo zijn wij een van de meest ervaren serviceproviders op gebied van glasvezel geworden. Dagelijks vertrouwen dan ook velen klanten op onze diensten.

Je kunt nu alvast je abonnement afsluiten bij TriNed!

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Vragen?

Met vragen over onze diensten kun je onze klantenservice bellen of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.