TriNed
Projecten

Prinsenbeek

www.gratisglasvezelaansluiting.nl is een nieuwe speler in de markt op het gebied van glasvezelnetwerken. Met veel ervaren mensen achter zich zijn zij een nieuwe, maar toch ook zeer ervaren partij.

Een snel, betrouwbaar én betaalbare toegang tot razendsnel internet, televisie en vaste telefonie is waar ze voor staan. Er wordt voornamelijk gericht op de stedelijke gebieden in Nederland. En de gemeente Breda trapt af!

Veel inwoners van Prinsenbeek hebben inmiddels een aansluiting op het nieuwe glasvezelnetwerk via www.gratisglasvezelaansluiting.nl Nu is het de tijd om te kiezen voor een provider die de diensten gaat leveren! TriNed heeft extra veel voordeel als je besluit om een abonnement te nemen voor 1 januari. Stap je over, dan zal TriNed je volledig ontzorgen met onze overstapservice waarmee wij je oude provider opzeggen en een gratis binnehuisinstallatie door onze monteur. 

 

Je kunt nu je abonnement afsluiten met €389,- korting bij TriNed!

Profiteer nu van extra veel voordeel in Prinsenbeek:

* 2 maanden gratis 500 Mbps internet €99,-
* gratis WiFi repeater €70,-
* geen eenmalige kosten €45,-
* gratis binnenhuisinstallatie €55,-
* 1 jaar gratis pluspakket of foxsports eredivisie €120,-

Kies je voor dit unieke aanbod, dan zullen wij je dit in een aparte bevestiging sturen nadat je de standaard bevestiging hebt ontvangen. 

 Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Vragen?

Met vragen over onze diensten kun je onze klantenservice bellen of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.