TriNed
Projecten

Mook & Middelaar

Glasvezel voor de gemeente Mook & Middelaar

Het is gelukt in Mook & Middelaar; er komt een glasvezelnetwerk!

Door de aanleg slim te combineren met de aanleg in Gennep krijgen beide gemeenten een glasvezelnetwerk. De aanleg in Gennep en in Mook & Middelaar zijn in volle gang.

Voor meer informatie kijk op https://www.limburgglasvezel.nl/gemeente/gemeente-mook-middelaar.

De inschrijving voor gebied 1 sluit op 1 november, dus sluit snel je abonnement af!

 

Nieuw glasvezelinformatiepunt

Stel je vragen tijdens het inloop spreekuur

Tijdens de aanleg van het glasvezelnetwerk zal Limburg Glasvezel elke vrijdagochtend in het tijdelijke kantoorpand, aan de Middelweg 100 in Molenhoek, aanwezig zijn voor een inloop spreekuur. De inlooptijden zijn van 9:30 uur tot 12:00 uur. BAM heeft daar tijdens de bouw een oud garagepand betrokken als tijdelijk kantoor. Kom gerust langs voor vragen of ter informatie. 

 Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Meld je snel aan en kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijg je de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kun je via MijnTriNed activeren, na oplevering van de diensten.

Vragen?

Met vragen over onze diensten kun je onze klantenservice bellen of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger. Ook kun je terecht bij een van onze lokale informatiepunten. 

VERKOOPPUNT

Voor informatie over abonnementen kun je terecht bij:

Verbeek Audio Video
Niersstraat 3 
6591CB  Gennep

VERKOOPPUNT

Voor informatie over abonnementen kun je terecht bij:

M&M Security Services B.V.
Sprokkelveld 10
6596 DL Milsbeek

VERENIGINGSACTIE

Als voldoende inwoners en bedrijven van de gemeente Mook-Middelaar een glasvezelabonnement afsluiten dan krijgen alle bewoners en bedrijven kosteloos een glasvezelaansluiting. Dat betekent dat iedereen voortaan super snel kan internetten met een minimale snelheid van 500 Mbps, haarscherp televisie kan kijken in HD kwaliteit en voordelig kan bellen. Maar omdat nog niet iedereen dit weet, heeft TriNed een sympathieke WIN-WIN actie opgezet waarmee (sport)verenigingen voor elk afgesloten glasvezelabonnement van TriNed € 10,- cadeau krijgen. Het werkt heel eenvoudig!

Iedereen die een glasvezelabonnement afsluit bij TriNed krijgt na de aanmelding een e-mail waarmee een favoriete vereniging gekozen kan worden. Deze vereniging krijgt hiervoor vervolgens € 10,- van TriNed. Dus hoe meer leden een abonnement afsluiten en jouw vereniging selecteren, hoe hoger het sponsorbedrag! Wie weet, kan je vereniging binnenkort een nieuw koffiezetapparaat kopen, de biljartlakens vernieuwen of een andere verenigingswens vervullen. Ook niet leden kunnen je vereniging selecteren!

Hoe werkt het?

Meld je vereniging aan door de inschrijfkaart volledig in te vullen en te mailen naar verenigingsactie@team.trined.nl. Breng de TriNed sponsoractie onder de aandacht van je leden. Op verzoek sturen we kosteloos een set poster naar je toe voor in de kantine of verenigingsgebouw. Hoe meer aanmeldingen, hoe hoger de bijdrage voor de vereniging. Heeft jouw vereniging meer dan 50 aanmeldingen dan verdubbelen wij het bedrag naar € 20,- per aanmelding. (Voor alle aanmeldingen, dus ook de eerste 50!) De sponsorbijdrage wordt per kwartaal uitgekeerd wanneer het glasvezelabonnement ook daadwerkelijk actief is. Er zijn geen verdere verplichtingen of kosten aan deze actie verbonden.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.