TriNed
Projecten

Het is gelukt! Alle inwoners en bedrijven van de gemeente Gennep krijgen glasvezel.

Dit is het resultaat van de samenwerking tussen Gennep Glasvezel, de gemeente, alle ambassadeurs, TriNed samen met haar lokale partners en natuurlijk alle inwoners. Zij zien de voordelen van glasvezel en hebben dit echt sámen voor elkaar gekregen.

Tijdens de aanlegperiode kun je nog zonder extra kosten overstappen naar TriNed. Voor meer informatie over de voorgang kijk op https://www.limburgglasvezel.nl/gemeente/gemeente-gennep.

GLASVEZELINFORMATIEPUNT

Voor informatie over abonnementen kun je terecht bij het glasvezelinformatiepunt:

Verbeek Audio Video
Niersstraat 3 
6591CB  Gennep

GLASVEZELINFORMATIEPUNT

Voor informatie over abonnementen kun je terecht bij het glasvezelinformatiepunt:

M&M Security Services B.V.
Sprokkelveld 10
6596 DL Milsbeek

GLASVEZELINFORMATIEPUNT

Voor informatie over abonnementen kun je terecht bij het glasvezelinformatiepunt:

Expert Gennep
Zandstraat 22
6591DC Gennep

GLASVEZELINFORMATIEPUNT

Voor informatie over abonnementen kun je terecht bij het glasvezelinformatiepunt:

1Voice B.V.
Kerkenbos 1224
6546BE Nijmegen

VERENIGINGSACTIE

Als voldoende inwoners en bedrijven van de gemeente Gennep een glasvezelabonnement afsluiten dan krijgen alle bewoners en bedrijven kosteloos een glasvezelaansluiting. Dat betekent dat iedereen voortaan super snel kan internetten met een minimale snelheid van 500 Mbps, haarscherp televisie kan kijken in HD kwaliteit en voordelig kan bellen. Maar omdat nog niet iedereen dit weet, heeft TriNed een sympathieke WIN-WIN actie opgezet waarmee (sport)verenigingen voor elk afgesloten glasvezelabonnement van TriNed € 10,- cadeau krijgen. Het werkt heel eenvoudig!

Iedereen die een glasvezelabonnement afsluit bij TriNed krijgt na de aanmelding een e-mail waarmee een favoriete vereniging gekozen kan worden. Deze vereniging krijgt hiervoor vervolgens € 10,- van TriNed. Dus hoe meer leden een abonnement afsluiten en jouw vereniging selecteren, hoe hoger het sponsorbedrag! Wie weet, kan je vereniging binnenkort een nieuw koffiezetapparaat kopen, de biljartlakens vernieuwen of een andere verenigingswens vervullen. Ook niet leden kunnen je vereniging selecteren!

Hoe werkt het?

Meld je vereniging aan door de inschrijfkaart volledig in te vullen en te mailen naar verenigingsactie@team.trined.nl. Breng de TriNed sponsoractie onder de aandacht van je leden. Op verzoek sturen we kosteloos een set poster naar je toe voor in de kantine of verenigingsgebouw. Hoe meer aanmeldingen, hoe hoger de bijdrage voor de vereniging. Heeft jouw vereniging meer dan 50 aanmeldingen dan verdubbelen wij het bedrag naar € 20,- per aanmelding. (Voor alle aanmeldingen, dus ook de eerste 50!) De sponsorbijdrage wordt per kwartaal uitgekeerd wanneer het glasvezelabonnement ook daadwerkelijk actief is. Er zijn geen verdere verplichtingen of kosten aan deze actie verbonden.

Volop vrijheid

Wij willen jou optimale keuzevrijheid bieden. Je sluit een contract van een jaar af voor de basisverbinding (internet). Verder is er alle vrijheid. Wil je een extra filmpakket? Prima! Tijdelijk een sportzender? Geen probleem! Buiten de basisverbinding is er niets verplicht en zijn alle opties maandelijks opzegbaar.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Meld je snel aan en kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijg je de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kun je via MijnTriNed activeren, na oplevering van de diensten.

Vragen?

Met vragen over onze diensten kun je onze klantenservice bellen of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger. Ook kun je terecht bij een van onze lokale informatiepunten. 

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.