TriNed
Projecten

Barendrecht krijgt glasvezel!


L2Fiber gaat gratis een glasvezelnetwerk aanleggen in de gemeente Barendrecht. 
De aanleg start met een woningcheck. Zodra jouw huis op de planning staat voor de woningcheck ontvang je daar een brief voor van L2Fiber. In totaal ontvangen inwoners drie brieven en komt L2Fiber twee keer langs: één keer voor de woningcheck en één keer voor de aansluiting. Brief nummer één is voor de woningcheck; inwoners kunnen zich hiervoor óf digitaal opgeven via de link in de brief óf via het team wat op straat loopt. De woningcheck duurt circa 10-15 minuten. Tijdens deze check wordt er gekeken waar de aansluiting in huis op een nette manier gerealiseerd kan worden. Aan het eind van de woningcheck wordt een handtekening gevraagd. Dit is wettelijk verplicht.


Hoe herkent u L2Fiber?
Het team dat in de wijken loopt en de woningcheck uitvoert is te herkennen aan de L2Fiber jassen met roze logo. Ook dragen zij een ID kaart mee. Zij zullen inwoners en bedrijven nooit om bankrekeningnummers vragen.


Kijk voor meer informatie op www.L2Fiber.nl/Barendrecht.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Meld je snel aan en kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijg je de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kun je via MijnTriNed activeren, na oplevering van de diensten.

 

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.