TriNed
Projecten

KPN NetwerkNL

Glasvezel biedt ruimte aan vooruitgang. Nu en in de toekomst. Nederland is klaar voor glasvezel. En kpn NetwerkNL (voorheen Reggefiber) heeft de ambitie om wijk voor wijk aan te sluiten. Maar, vijf miljoen huishoudens aansluiten is een enorme klus. Het gaat natuurlijk niet vanzelf. Met z'n allen kunnen we het voor elkaar krijgen. Volgens een vaste, succesvolle aanpak. Meer dan 2 miljoen huishoudens zijn al aangesloten. En het worden er elke dag meer.

Op de glasvezelnetwerken in Sint-Oedenrode, Veghel, Uden, Schijndel, Rosmalen, Eindhoven en Ypenburg heeft elk pakket minimaal 500Mbps internet. Door gebruik van digitale televisie kan er gebruik gemaakt worden van de bestaande coax-kabels.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Vragen?

Met vragen over onze diensten kun je onze klantenservice bellen of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger. Ook kun je terecht bij een van onze lokale verkooppunten. 

Verkooppunt in Sint-Oedenrode

Voor informatie over abonnementen kun je terecht bij het glasvezelinformatiepunt bij:

De Totaalmonteur
+31 6 51 30 71 28
info@totaalmonteur.nl

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.