TriNed
Projecten

GlaswebVenray

Zoals je wellicht weet heef GlaswebVenray de afgelopen jaren succesvol campagne gevoerd voor glasvezel in de gemeente Venray en Holthees. De aanleg van glasvezel is in volle gang en nu gaan we verder in de kern. Wijkcentrale Beekweg is het eerst aan de beurt. Check snel of jouw adres hierbij hoort!

Wanneer voor 31 oktober 2019 het benodigde percentage van 30% is behaald krijgt iedereen die een abonnement heeft afgesloten een gratis glasvezelaansluiting in huis. Meld je daarom snel aan! Uniek bij TriNed is dat wij als enige glasvezelprovider digitale televisie via de coaxkabel kunnen aanbieden. Overstappen is daardoor zeer eenvoudig omdat je meestal de huidige bekabeling in huis kunt blijven gebruiken.

 

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

 

Vragen?

Met vragen over onze diensten kun je onze klantenservice bellen of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger. Ook kun je terecht bij een van onze lokale verkooppunten. 

GLASVEZELWINKEL

Voor informatie of het afsluiten van een abonnement kun je terecht bij:

Welcom bij Kivits
De Bleek 58
5801MD Venray

GLASVEZELWINKEL

Voor informatie of het afsluiten van een abonnement kun je terecht bij:

Telecombinatie \ Novocom BV
Schoolstraat 18
5801 BP Venray

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1