TriNed
Bel met ons: 0880 80 3030
Projecten

Glasvezel Noord is een burgerinitiatief dat is ontstaan om een betaalbaar open glasvezelnetwerk aan te leggen en te beheren in het buitengebied Bunne, Donderen, Eelde, Een, Een-West, Huis ter Heide, Langelo, Lieveren ,Norg, Peest, Peize, Roden, Westervelde, Winde en Zuidvelde.

 

De dorpen Asserwijk, Altena, Alteveer, Donderen, Rhee, Roden, Roderesch, Nieuw Roden, Nietap, Steenbergen, Terheijl, Ter Aard, Ubbena, Veenhuizen, Vries, Weperpolder, Zeijen, Zeijerveen, Zeijerveld worden aangelegd als 65% van de inwoners een abonnement hebben afgesloten.

Meer informatie over Glasvezel Noord kun je hier vinden.

 

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Let op want deze service is alleen van toepassing indien je bent aangesloten bij een van de volgende providers: KPN, NLE, Online, Plinq, SpeakUp, T-Mobile Thuis, Tele2, Telfort, Xs4all, DELTA, Ziggo, Youfone, Vodafone, MTTM en Netvisit. 

Vragen?

Met vragen over onze diensten kun je onze klantenservice bellen of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger.

Coöperatieve toeslag Glasvezel Noord

Voor alle aanslutingen via het glasvezelnetwerk van Glasvezel Noord is naast de vermelde maandtarieven een coöperatieve toeslag van € 5,- per maand inclusief BTW van toepassing. De coöperatieve toeslag wordt rechtstreeks door de coöperatie in rekening gebracht.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1