TriNed
Projecten

Glasvezel Noord is een burgerinitiatief dat is ontstaan om een betaalbaar open glasvezelnetwerk aante leggen en te beheren in het buitengebied Bunne, Donderen, Eelde, Een, Een-West, Huis ter Heide, Langelo, Lieveren, Norg, Peest, Peize, Roden, Westervelde, Winde en Zuidvelde. 

In de dorpen Altena, Alteveer, Donderden, Rhee, Roden, Roderesch, Nieuw Roden, Nietap, Steenbergen, Terheijl, Ter Aard, Ubbena, Veenhuizen, Vries, Zeijen, Zeijerveen, Zeijerveld wordt er ook een glasvezelnetwerk aangelegd. De schop gaat de grond in medio juni 2020. Informeer bij de cooperatie wat de deadline is om een gratis glasvezelaansluiting te ontvangen.

Meer informatie over Glasvezel Noord kun je hier vinden.

 

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Vragen?

Met vragen over onze diensten kun je onze klantenservice bellen of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger.

Coöperatieve toeslag Glasvezel Noord

Voor alle aanslutingen via het glasvezelnetwerk van Glasvezel Noord is naast de vermelde maandtarieven een coöperatieve toeslag van € 5,- per maand inclusief BTW van toepassing. De coöperatieve toeslag wordt rechtstreeks door de coöperatie in rekening gebracht.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.