TriNed
Projecten

Eindhoven

Yes! Vanaf nu kan iedereen in Eindhoven gebruik maken van onze diensten op het super snelle glasvezelnetwerk in Eindhoven. Samen met Ons Net Eindhoven hebben we de laatste maanden campagne gevoerd in Eindhoven. Dit had alles te maken met het terugtrekken van provider ON. 

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Meld je snel aan en kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijg je de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kun je via MijnTriNed activeren, na oplevering van de diensten.

Vragen?

Met vragen over onze diensten kun je onze klantenservice bellen of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger. Ook kun je terecht bij een van onze lokale informatiepunten. 

Glasvezelinformatiepunt in Eindhoven

Voor informatie over abonnementen kun je terecht bij het glasvezelinformatiepunt bij:

Audio TV Centrum
Geldropseweg 75-77
5611 SE Eindhoven

Zakelijke partner in Eindhoven:

VM1
Bleekweg 67
5604CD Eindhoven

Glasvezelinformatiepunt in Eindhoven

Voor informatie over abonnementen kun je terecht bij het glasvezelinformatiepunt bij:

SolarMundo
Daelenbroek 5
6002VN Weert

Lokaal nieuws van Studio040 op kanaal 040

Het nieuws uit Eindhoven en omgeving is elke dag te zien bij TriNed. Studio040, de publieke omroep voor Eindhoven, zit in het standaardpakket. En waar andere aanbieders regionale zenders vaak wegmoffelen op onbegrijpelijke kanaalnummers, zit Studio040 bij TriNed waar het hoort: op kanaal 040.

Studio040 zendt elke dag doorlopend het regionale nieuws uit. Daarnaast zijn er andere programma’s, zoals op woensdag Studio Stadhuis (over politiek), op donderdag  Mensenwerk (over maatschappelijke organisaties) en op vrijdagavond PSV TV.

Verenigingsactie

TriNed is een campagne gestart in Eindhoven omdat wij onze diensten gaan leveren op het glasvezelnetwerk in Eindhoven! TriNed is dé Brabantse provider uit Sint-Oedenrode. Eén van de redenen waarom TriNed gaat leveren in Eindhoven is omdat stadsprovider ON gaat stoppen met haar diensten en alle klanten om worden omgezet naar KPN en deze klanten hun coax signaal gaan verliezen. Bij TriNed kan de klant via glasvezel het coax signaal gewoon behouden. Tevens betekent dit dat iedereen voortaan super snel kan internetten met een minimale snelheid van 500 Mbps, haarscherp televisie kan kijken in HD kwaliteit via coax en interactief en voordelig kan bellen. Maar omdat nog niet iedereen dit weet, heeft TriNed een sympathieke WIN-WIN actie opgezet waarmee (sport)verenigingen voor elk afgesloten glasvezelabonnement van TriNed € 10,- cadeau krijgen. Het werkt heel eenvoudig!

Iedereen die een glasvezelabonnement afsluit bij TriNed krijgt na de aanmelding een e-mail waarmee een favoriete vereniging gekozen kan worden. Deze vereniging krijgt hiervoor vervolgens € 10,- van TriNed. Dus hoe meer leden een abonnement afsluiten en jouw vereniging selecteren, hoe hoger het sponsorbedrag! Wie weet, kan je vereniging binnenkort een nieuw koffiezetapparaat kopen, de biljartlakens vernieuwen of een andere verenigingswens vervullen. Ook niet leden kunnen je vereniging selecteren!

Hoe werkt het?

Meld je vereniging aan door de inschrijfkaart volledig in te vullen en te mailen naar verenigingsactie@team.trined.nl. Breng de TriNed sponsoractie onder de aandacht van je leden. Op verzoek sturen we kosteloos een set poster naar je toe voor in de kantine of verenigingsgebouw. Hoe meer aanmeldingen, hoe hoger de bijdrage voor de vereniging. Heeft jouw vereniging meer dan 50 aanmeldingen dan verdubbelen wij het bedrag naar € 20,- per aanmelding. (Voor alle aanmeldingen, dus ook de eerste 50!) De sponsorbijdrage wordt per kwartaal uitgekeerd wanneer het glasvezelabonnement ook daadwerkelijk actief is. Er zijn geen verdere verplichtingen of kosten aan deze actie verbonden.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.