TriNed
Bel met ons: 0880 80 3030
Projecten

Aanleg glasvezelnetwerk in Heerhugowaard gaat niet door

De aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente Heerhugowaard is van de baan. Tot 1 juli konden de bewoners en bedrijven zich aanmelden voor een glasvezelabonnement. E-Fiber heeft laten weten dat het aantal aanmeldingen onvoldoende is om het glasvezelnetwerk aan te kunnen leggen.

Campagne
De afgelopen maanden heeft E-Fiber samen met de glasvezelproviders campagne gevoerd om alle inwoners en bedrijven te informeren over de voordelen van glasvezel. Eric Vos, directeur van E-Fiber, vindt het heel spijtig dat het niet is gelukt: “We hadden graag geïnvesteerd in de aanleg van een glasvezelnetwerk voor Heerhugowaard. Maar er is wel een minimale deelname van 35% nodig om de aanleg rendabel te maken. We hebben veel positieve reacties gekregen, maar dat heeft niet geresulteerd in voldoende aanmeldingen. We willen iedereen die zich heeft aangemeld én ingezet voor de aanleg van het netwerk heel hartelijk bedanken.”

Overeenkomst
Bewoners en ondernemers uit Heerhugowaard die een glasvezelabonnement hebben afgesloten, krijgen van ons bericht dat de gesloten overeenkomst wordt ontbonden.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1