TriNed
Bel met ons: 0880 80 3030
Projecten

Het glasvezel netwerk in Boekel en Vernhorst is inmiddels volledig aangelegd. Het glasvezelnetwerk was voorheen ook wel bekend onder de naam BoekelNet. In de zomer van 2016 is het glasvezelnetwerk in Boekel en Vernhorst volledig in handen gekomen van E-Fiber.

Veranderingen in Boekel

We gaan onze dienstverlening voor je verbeteren. Daarover willen we je graag informeren. We zijn achter de schermen druk bezig met het voorbereiden en uitrollen van het nieuwe aanbod voor internet, digitale en interactieve televisie op het glasvezelnetwerk van E-Fiber in Boekel en Venhorst. Wat gaat er gebeuren en wat betekent dit voor jou? Dat leggen we graag aan je uit.

 

Wat gaat er gebeuren?

We gaan je glasvezelaansluiting vernieuwen, het zenderpakket voor televisie uitbreiden en in een hogere kwaliteit aanbieden. Het nieuwe basispakket voor televisie krijgt 90 zenders, waarvan er 32 in HD-kwaliteit zijn en één zender zelfs in 4K. Verder zijn de aanvullende zenderpakketten zoals FOX Sports, Ziggo Sport en Film1 voortaan vrijwel volledig in HD. Het abonnementstarief blijft na deze uitbreidingen hetzelfde en er zijn geen eenmalige kosten aan verbonden. Het Pluspakket met ruim 40 themazenders wordt ook volledig beschikbaar.

 

Analoge televisie en radio?

De zestien meest beluisterde radiozenders blijven ook analoog te beluisteren. TriNed gaat mee in de tijd en daarom stoppen we met het doorgeven van analoge televisie.

 

Wat betekent dit voor jou?

Onze monteur zal je bezoeken om het nieuwe glasvezelmodem te plaatsen en de nieuwe diensten te activeren. Heb je op dit moment nog een witte draadloze Genexis router? Dan zullen we deze ook vervangen. Hiervoor zullen wij nog een afspraak met je maken. De uitnodiging voor deze afspraak ontvang je via een email waarbij je zelf de dag en het tijdstip kunt kiezen.

 

We hopen je hiermee naar tevredenheid te hebben geïnformeerd. Heb je toch nog vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan onze klantenservice via 0880-803030 voor ondersteuning of stuur je vraag via Facebook Messenger. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur voor je klaar!

Kijk nu 12 maanden gratis naar FOX Sport Eredivisie of het Pluspakket!

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijgt u de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kunt u later via MijnTriNed maken.

Glasvezelinformatiepunt

Voor informatie kunt u terecht bij het glasvezelinformatiepunt bij:

Electro World Wim van den Broek
Runstraat 13
5427 ED Boekel

Elke vrijdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur is er een TriNed adviseur aanwezig. 

Dit glasvezelinformatiepunt maakt gebruik van de televisiediensten van TriNed.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1