TriNed
Bel met ons: 0880 80 3030
Projecten

Boekel

Yes! Alle bewoners en bedrijven in Boekel en Venhorst zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk van E-Fiber.
De aanleg van het glasvezelnetwerk is afgerond. Vele inwoners genieten ondertussen van het allersnelste internet. 

Veranderingen

TriNed heeft zijn dienstverlening in Boekel en Venhorst verbeterd. Daarover willen we je graag informeren. We hebben een vernieuwd aanbod voor internet, digitale en interactieve televisie op het glasvezelnetwerk van E-Fiber in Boekel en Venhorst. Wat is er gebeurd en wat kan dit voor jou betekenen? Dat leggen we graag aan je uit.

Wat is er veranderd?

TriNed heeft het zenderpakket voor televisie- en radio fors uitbreid en zenderpakket wordt nu in een nóg hogere kwaliteit aangeboden. Het nieuwe basispakket voor televisie bestaat uit maar liefst 90 zenders, waarvan er 32 in HD-kwaliteit zijn en één zender zelfs in 4K. Verder zijn de aanvullende zenderpakketten zoals FOX Sports, Ziggo Sport en Film1 voortaan vrijwel volledig in HD. Het Pluspakket met ruim 40 themazenders is ook volledig beschikbaar. Internet leveren we met een gegarandeerde snelheid vanaf 500 Mbps. De zestien meest beluisterde radiozenders zijn ook analoog te beluisteren.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Let op want deze service is alleen van toepassing indien je bent aangesloten bij een van de volgende providers: KPN, NLE, Online, Plinq, SpeakUp, T-Mobile Thuis, Tele2, Telfort, Xs4all, DELTA, Ziggo, Youfone, Vodafone, MTTM en Netvisit. 

Meld je snel aan en kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijg je de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kun je via MijnTriNed activeren, na oplevering van de diensten.

Vragen?

Met vragen over onze diensten kun je onze klantenservice bellen of stuur ons een berichtje via Facebook Messenger. Ook kun je terecht bij een van onze lokale informatiepunten. 

Glasvezelinformatiepunt

Voor informatie kunt u terecht bij het glasvezelinformatiepunt bij:

Electro World Wim van den Broek
Runstraat 13
5427 ED Boekel

Elke vrijdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur is er een TriNed adviseur aanwezig. 

Dit glasvezelinformatiepunt maakt gebruik van de televisiediensten van TriNed.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1