TriNed
Over ons
Naamloze slide

Bedrijfsgegevens

Correspondentieadres

TriNed B.V.
t.a.v. Secretariaat
Postbus 96
5490 AB Sint-Oedenrode

Vestigingsadres

TriNed B.V.
Kortestraat 3
5491 SZ Sint-Oedenrode

Het bezoeken van ons kantoor kan uitsluitend op afspraak.

Bedrijfsregistraties

Statutaire naam
TriNed B.V.

Kamer van Koophandel
17263356

BTW nummer
NL821297934B01

Autoriteit Consument & Markt 
941980 + 941981

IBAN-bankrekening
NL17INGB0663918251

Incassant ID
NL83ZZZ172633560000

Retouradres apparatuur

TriNed B.V.
t.a.v. Klantenservice
Postbus 96
5490 AB Sint-Oedenrode

Wij verzoeken u op elk pakket duidelijk het klantnummer, abonnementsnummer of postcode en huisnummer te vermelden.

Certificering SBB

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft TriNed erkend als leerbedrijf conform artikel 7.2.10, lid 1 van de Wet educatie en beroepsonderwijs. Door deze erkenning is TriNed bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs.

In de afgelopen 15 jaar heeft TriNed meer dan vijftig stagiaires opgeleid, in de vorm van BOL-stages en BBL-leertrajecten. Na hun opleiding zijn meerdere (ex-)stagiaires als werknemer bij TriNed gebleven.

Kijk op stagemarkt.nl voor welke opleidingen TriNed erkend is en voor welke opleiding een stageplaats beschikbaar is.

Lidmaatschap NLconnect

TriNed is lid van de vereniging NLconnect.

Vereniging NLconnect wil werk maken van de Gigabit society en verbindt de keten van bedrijven die breedbandnetwerken aanleggen, onderhouden en exploiteren alsmede bedrijven die aan de breedbandketen toeleveren of die diensten leveren over deze digitale infrastructuur. Vereniging NLconnect heeft ruim 60 leden en bevordert innovatie, onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling in de breedbandsector. Ook behartigt zij de gedeelde belangen bij stakeholders en streeft zij naar innovatie en een gezonde marktwerking in alle segmenten van de breedband-keten.

Meer informatie: nlconnect.org

Lidmaatschap Vereniging COIN

TriNed is lid van de vereniging COIN.

Vereniging COIN is een samenwerking van Nederlandse aanbieders van elektronische communicatiediensten en -netwerken. Wij helpen onze leden te voldoen aan een aantal wettelijke en (zelf)gereguleerde verplichtingen.

COIN zorgt voor gezamenlijke en betrouwbare dienstverlening binnen de telecomsector en biedt diensten aan die telecomaanbieders helpen onderling efficiënter samen te werken. Bijvoorbeeld als het gaat om nummerbehoud of het eenvoudig overstappen met een bundel van diensten. COIN zorgt ervoor dat eindgebruikers snel, goed, klantvriendelijk en efficiënt kunnen worden geholpen waardoor zij bereikbaar zijn én blijven.

Meer informatie: coin.nl

Lidmaatschap BtB Sint-Oedenrode

TriNed is lid van de Ondernemersvereniging BtB Sint-Oedenrode.

Ondernemersvereniging BtB Sint-Oedenrode behartigt de belangen van haar leden in Sint-Oedenrode en in de omgeving. BtB faciliteert haar leden met het organiseren van netwerken, netwerkbijeenkomsten, het leggen van verbindingen met elkaar en met andere belanghebbenden. BtB streeft naar onderlinge inspiratie, innovatie en kennisuitwisseling.

Meer informatie: btbsintoedenrode.nl

Lidmaatschap PSV Business

TriNed is lid van PSV Business.

Elke dag wordt er bij PSV gewerkt volgens de kernwaarden van de club: resultaatgerichte professionaliteit, betrouwbaarheid, gastvrij en servicegericht, zorg voor de nabije omgeving en innovatief ondernemerschap. Maar bovenal, met voetbal in ons rood-witte hart. Er heerst loyaliteit, respect voor de roots, een goede werksfeer en iedereen dient het belang van de club.

Meer informatie: psv.nl/business/

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1