Bel met ons: 0880 80 3030
Home > Netwerken > RE-NET Hoogeveen

RE-NET Hoogeveen

Glasvezel in Hoogeveen wordt aangelegd als voldoende van de inwoners en bedrijven een glasvezelabonnement afsluiten.

Wie is RE-NET?

RE-NET is nauw betrokken bij glasvezelinitiatieven in Overijssel en Drenthe. Van vraagbundeling tot aansluiting is RE-NET de verbindende factor in samenwerkingen tussen lokale initiatieven en in staat om plannen te verwezenlijken. Hierbij zijn kennis en ervaring de pijlers waarop RE-NET gebouwd is. Met deze kwaliteiten bieden wij iedereen de kans om voorbereid te zijn op een toekomst waarin dataverkeer enorm zal toenemen.

 

Maandelijkse vastrechtbijdrage RE-NET Hoogeveen

De aanleg van een glasvezelnetwerk buiten het stedelijk gebied is een zeer kostbare aangelegenheid. Het vergt een enorme investering om iedereen aan te kunnen sluiten op glasvezel. Om de aanleg van alle aansluitingen te realiseren en betaalbaar te houden wordt er daarom naast de vermelde maandtarieven een vastrechtbijdrage van € 8,95 per maand incl. BTW in rekening gebracht. Deze bijdrage zal door TriNed worden geïnd zodra de aansluitingen gereed zijn, het abonnement is geïnstalleerd en de facturatie is gestart.

 

Planning

Er is een aantal voorwaarden van kracht om de aanleg van glasvezel te voltooien. Een daarvan is dat 50% van het deelgebied in Hoogeveen voor 16 april 2018 zich inschrijft voor een glasvezelabonnement bij één van de dienstaanbieders. Alleen als de 50% wordt gehaald, wordt er daadwerkelijk glasvezel aangelegd. Op deze manier maakt u het mogelijk dat het netwerk in gebruik genomen kan worden door TriNed om TV, Telefonie en natuurlijk supersnel internet te leveren aan u. Als we voor het einde van de inschrijfperiode de 50% hebben gehaald dan start de aanleg in juni/juli 2018. In oktober/november 2018 zullen de eerste aansluitingen geactiveerd worden.

Is glasvezel van TriNed beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en je weet direct of glasvezel van TriNed ook op jouw adres beschikbaar is.

1