TriNed
Helmond
Naamloze slide

 

Glasvezel voor heel Helmond!

Heb je nog vragen, wil je graag persoonlijk advies of aanmelden? 
Bezoek dan onze informatiebus. Onze medewerkers staan voor je klaar:

maandag 14 september 11.00 - 18.00 uur parkeerplaats Jumbo, Helmond-West    
dinsdag 15 september 11.00 - 18.00 uur parkeerplaats Jumbo, Helmond-West    
woensdag 16 september 11.00 - 18.00 uur parkeerplaats Jumbo, Helmond-West    
donderdag 17 september 11.00 - 18.00 uur parkeerplaats Jumbo, Helmond-West    
vrijdag 18 september 11.00 - 18.00 uur parkeerplaats Jumbo, Helmond-West    
zaterdag 19 september 11.00 - 18.00 uur parkeerplaats Jumbo, Helmond-West    

 

Ben jij er ook klaar voor? Wijk voor wijk gaat Glasvezel Helmond ervoor zorgen dat iedereen gebruik kan maken van deze razendsnelle internetverbinding.

Tussen 2019 en 2021 worden alle wijken van Helmond voorzien van glasvezel. Dit gebeurt wijk voor wijk. Hieronder zie je een overzicht van de status en planning per wijk. 

Helmond-West

Vraagbundeling 

Als je uiterlijk 1 oktober 2020 een abonnement afsluit bij TriNed betaal je geen aanlegkosten (twv € 198.-). Als minimaal 25% van de huishoudens in Helmond-West een abonnement afsluit, start de aanleg naar verwachting in september 2020.

Wanneer je je voor 1 oktober hebt aangemeld ontvang je 6 maanden 50% korting op 500Mbps internet!

Mierlo-Hout

Vraagbundeling behaald

Glasvezel wordt gratis binnengelegd wanneer je een abonnement hebt afgesloten. Voor de planning van de aanleg kun je kijken op https://www.glasvezelhelmond.nl/.

Dierdonk

Graafwerkzaamheden en huisaansluitingen

Glasvezel wordt gratis binnengelegd wanneer je een abonnement hebt afgesloten. Voor de planning van de aanleg kun je kijken op https://www.glasvezelhelmond.nl/.

Warande - Helmond-Noord - Stiphout - Rijpelberg - Brouwhuis

Glasvezel ligt in de wijk

Bij woningen die niet zijn aangesloten, ligt glasvezel in de meeste gevallen tot de voordeur. Wil je toch graag een aansluiting? Sluit dan een abonnement af bij TriNed. De kosten voor het binnen laten leggen van het glasvezelnetwerk van Glasvezel Helmond bedraagt in de meeste gevallen € 198,- Voor meer informatie kijk op https://www.glasvezelhelmond.nl/.

Planning overige wijken

Helmond-Oost, Binnenstad en Industriegebied Zuid

Wanneer bovenstaande wijken zijn aangesloten, gaan we verder aan de slag met de overige wijken. In Brandevoort ligt voor een groot deel al glasvezel van KPN netwerkNL. Glasvezel Helmond bekijkt nog de mogelijkheid voor haar netwerk in deze wijk. Voor meer informatie kun je terecht op https://www.glasvezelhelmond.nl/.

Voor informatie kun je terecht in onze glasvezelwinkel

Kerkstraat Zuid 28, 5701 PM Helmond
Maandag - vrijdag 08.30 - 17.00

Volop keuzevrijheid

Bij TriNed willen we jou optimale keuzevrijheid bieden. Je sluit een contract van een jaar af voor de basisverbinding (internet). Verder is er alle vrijheid. Wil je een extra filmpakket? Prima! Tijdelijk een sportzender? Geen probleem! Buiten de basisverbinding is er niets verplicht en zijn alle opties maandelijks opzegbaar.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Meld je snel aan en kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijg je de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kun je via MijnTriNed activeren, na oplevering van de diensten.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.