TriNed
Helmond
500Mbps internet
Kies nu en krijg
1 jaar gratis
Televisie kijk je via
volledige installatie Gratis
Internet Telefonie én Bellen

Helmond

Nieuwe campagne voor de wijk 't Hout

Van maandag 14 oktober tot en met donderdag 12 december loopt de vraagbundeling voor glasvezel in de wijk 't Hout. Wanneer meer dan 25% van de inwoners een abonnement afneemt gaat de aanleg ook definitief door en is deze gratis voor de huishoudens die een abonnement hebben afgenomen! 
In de weken 43 t/m 46 zullen er informatieavonden georganiseerd worden waar je alle ins en outs over glasvezel te weten komt. Zodra de data, tijden en locaties bekend zijn zullen wij deze natuurlijk communiceren.

500 Mbps internet
6 maanden 
€ 23,50 per maand

*De actie geldt voor een 1-jarig abonnement. Na 6 maanden betaal je € 47,- per maand. Overige diensten zoals televisie, telefonie of een upgrade naar 1.000 Mbps komen bovenop de kosten voor je abonnement. Alleen geldig voor inwoners van 't Hout en indien aangemeld voor 13-12-2019. Wijzigingen en typfouten voorbehouden.

Dierdonk

Meer dan 25% van de bewoners van Dierdonk heeft zich aangemeld voor glasvezel en daarmee is de eerste stap gezet naar glasvezel in de wijk.

Glasvezel Helmond is met de aannemer een planning aan het maken om de wijk ook daadwerkelijk te voorzien van de glasvezel. Er zal een schouwing plaatsvinden, we gaan in de straten graafwerkzaamheden uitvoeren en uiteraard ook de huizen aansluiten.

 

Glasvezel voor heel Helmond! Ben jij er ook klaar voor? Wijk voor wijk gaat Glasvezel Helmond ervoor zorgen dat iedereen gebruik kan maken van deze razendsnelle internetverbinding. Het is van belang dat de inwoners van Helmond ook ja zeggen tegen glasvezel. 

Voor informatie kun je terecht in onze glasvezelwinkel

Kerkstraat Zuid 28, 5701 PM Helmond
Maandag - vrijdag 08.30 - 17.00

Volop keuzevrijheid

Bij TriNed willen we jou optimale keuzevrijheid bieden. Je sluit een contract van een jaar af voor de basisverbinding (internet). Verder is er alle vrijheid. Wil je een extra filmpakket? Prima! Tijdelijk een sportzender? Geen probleem! Buiten de basisverbinding is er niets verplicht en zijn alle opties maandelijks opzegbaar.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Meld je snel aan en kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijg je de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kun je via MijnTriNed activeren, na oplevering van de diensten.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1