TriNed
Helmond
500Mbps internet
Kies nu en krijg
1 jaar gratis
Televisie kijk je via
volledige installatie Gratis
Internet Telefonie én Bellen

Nieuwe campagne voor de wijk 't Hout

Yes! Ook 't Hout krijgt glasvezel. De vereiste drempel is gehaald. Binnenkort zal hier gestart worden met de voorbereidingen voor de verglazing van de wijk.
In maart communiceren we wat de volgende wijk wordt in Helmond waar we campagne gaan voeren. 

Dierdonk

Het is het bijna zover! Het glasvezelnetwerk van Glasvezel Helmond wordt aangelegd in Dierdonk. Einde januari/begin februari gaat de aannemer starten.

 

Wat gaat er nu gebeuren? Vanaf einde januari/begin februari:

  • Start van de graafwerkzaamheden in de wijk
  • Vervolgens realiseren van de huisaansluitingen wanneer je een abonnement hebt afgenomen
  • Hierna het belichten van de glasvezel
  • En uiteindelijk het opleveren van de diensten door jouw provider

De aanleg van glasvezel gaat enkele maanden duren. Via de website www.glasvezelhelmond.nl kun je de stand van zaken volgen.

Heb je een abonnement afgesloten?

Gefeliciteerd! Dan wordt bij jou de glasvezel tot in je huis gelegd, op de wijze die met je afgespreekt met de schouwer. Na de aanleg van glasvezel bij jou in huis en het belichten hiervan, nemen wij het stokje over en worden de diensten opgeleverd.

Heb je geen abonnement afgesloten?

In dat geval merk je alleen dat er te zijner tijd in jouw straat werkzaamheden zijn. Meer niet. Bij de erfgrens wordt het glasvezel op rol in de grond gelegd, in het geval je, of een toekomstige bewoner, op termijn toch een glasvezel-aansluiting wil.

Wil je alsnog meedoen, dat kan!

Wil je bij nader inzien toch de voordelen van glasvezel ervaren? Dan heb je, zolang de graafwerkzaamheden plaatsvinden, de kans om mee te doen. Je betaalt dan géén eenmalige aansluitkosten à € 198,- voor aanleg van de glasvezel. Meld je dan snel aan via onze site.

 

Glasvezel voor heel Helmond! Ben jij er ook klaar voor? Wijk voor wijk gaat Glasvezel Helmond ervoor zorgen dat iedereen gebruik kan maken van deze razendsnelle internetverbinding. Het is van belang dat de inwoners van Helmond ook ja zeggen tegen glasvezel. 

Voor informatie kun je terecht in onze glasvezelwinkel

Kerkstraat Zuid 28, 5701 PM Helmond
Maandag - vrijdag 08.30 - 17.00

Volop keuzevrijheid

Bij TriNed willen we jou optimale keuzevrijheid bieden. Je sluit een contract van een jaar af voor de basisverbinding (internet). Verder is er alle vrijheid. Wil je een extra filmpakket? Prima! Tijdelijk een sportzender? Geen probleem! Buiten de basisverbinding is er niets verplicht en zijn alle opties maandelijks opzegbaar.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Meld je snel aan en kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijg je de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kun je via MijnTriNed activeren, na oplevering van de diensten.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.