TriNed
Diensten

Interactieve televisie

De interactieve diensten van TriNed bieden je vele mogelijkheden. Met een interactieve ontvanger kijk je televisie zonder ingebouwde digitale ontvanger of wanneer gebruik van COAX bekabeling niet mogelijk is. 
Wil je graag programma's opnemen, live televisie pauzeren of begin gemist kijken? Dat kan! Breid je pakket dan uit met interactief plus. Hiermee kun je tot wel 100 uur aan programma's opnemen! Kijk ze waar en wanneer jij maar wilt terug via een interactieve ontvanger, via de TriNed TV App of LiveTV.trined.nl. 
Met de TriNed TV App kijk je ruim 40 zenders op je smartphone, tablet of laptop. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding! Kijk waar of wanneer jij dat wilt binnen de EU.
Eindeloos veel mogelijkheden voor jouw ultieme televisie-beleving!

Interactieve Ontvanger

De Interactieve Ontvanger van TriNed is dé oplossing voor televisies zonder ingebouwde digitale ontvanger of wanneer het gebruik van een coaxkabel niet mogelijk is. Deze maakt gebruik van een aansluiting via een netwerkkabel (utp-kabel). Hiermee zijn ook interactieve diensten via Interactief Plus optioneel beschikbaar. Je hebt bij de M7 ontvanger de mogelijkheid om de afstandsbediening te koppelen aan je televisie. Hierdoor kun je beide apparaten bedienen met één afstandsbediening. 

Met de elektronische programmagids zie je precies welk programma hoe laat en op welke zender wordt getoond. Nog een druk op de knop en de gids geeft je achtergrondinformatie over het programma. Vanuit de elektronische programmagids kun je een herinnering instellen voor je favoriete programma.

TriNed TV App

Met de TriNed TV App kijk je naar ruim veertig televisiezenders via een smartphone, tablet of laptop waar je ook bent binnen de EU. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

De TriNed TV App is te downloaden in de App Store of Google Play. Voor laptop en computers is de browserversie via livetv.trined.nl beschikbaar.

Mis niets meer! Wanneer je de TriNed TV App gebruikt in combinatie met Interactief Plus, kun je heel eenvoudig je favoriete programma's opnemen, terugkijken, herinneringen instellen en nog veel meer. Installeer de TriNed TV App op je smartphone of tablet en koppel hem eventueel aan je Google Chromecast. De TriNed TV App kun je op 5 apparaten downloaden en met maximaal 3 gebruikers gelijktijdig gebruiken.  #Kijk #Watjijwil #Wanneerjijwil #Waarjijwil

Interactief Plus

Met interactief Plus kun je programma's vanaf het begin terugkijken met Begin Gemist, meerdere programma's tegelijk opnemen én naar een andere zender kijken. Afspelen van de opnames kan via elke interactieve ontvanger van TriNed in huis, via de TriNed TV App en LiveTV.trined.nl. Je kunt tot 100 uur opnemen en een opname wordt tot 100 dagen bewaard. Series kunnen in één keer worden geprogrammeerd via de elektronische programmagids. 

Je favoriete programma gemist en vergeten op te nemen? Geen zorgen! Tot 7 dagen kun je geselecteerde programma's terugkijken met TV Gemist via de elektronische programmagids. TV Gemist is ook via de TriNed TV App en LiveTV.trined.nl beschikbaar. Het is niet mogelijk om bij de RTL- en Talpa-zenders door te spoelen bij de reclames.

Opnemen en Replay TV is beschikbaar voor een selectie van de zenders, kijk op de zenderlijst voor het overzicht.

*Het is sinds kort niet meer mogelijk om door te spoelen bij opnames en begin gemist items van de RTL- en Talpa-zenders. Wij hebben deze verplichting, net zoals andere providers, opgelegd gekregen. Afhankelijk van wanneer de overeenkomst met RTL- en Talpa wordt verlengd is de datum waarbij deze optie moet worden geblokkeerd bij elke provider anders. De motivering welke wij ontvangen van deze partijen is dat de inhoud van de programma's welke ze uitzenden grotendeels betaald worden door de reclame-inkomsten. Op het moment dat de reclame's niet meer bekeken worden vallen deze inkomsten ook weg en kunnen zij de programma's welke ze uitzenden ook niet produceren. Er is wel een mogelijkheid om toch op te nemen en te kunnen doen met een opname wat je zelf wilt. Als je een eigen DVB-C harddiskrecorder aanschaft dan wordt de opname op je eigen apparaat opgeslagen en kun je er mee doen wat je wilt. Je kunt in de opname spoelen en ook zo lang bewaren als je zelf wilt.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1