TriNed
Bel met ons: 0880 80 3030
Diensten

Interactieve televisie

Interactieve Ontvanger

De interactieve ontvanger van TriNed is dé oplossing voor televisies zonder ingebouwde digitale ontvanger of wanneer het gebruik van een coaxkabel niet mogelijk is. Deze maakt gebruik van een aansluiting via een netwerkkabel (utp-kabel). Hiermee zijn ook interactieve diensten via Interactief Plus optioneel beschikbaar. Je hebt de mogelijkheid om de afstandsbediening te koppelen aan je televisie. Hierdoor kun je beide apparaten bedienen met één afstandsbediening. En met de bijgeleverde infrarood-extender krijg je de mogelijkheid om de interactieve ontvanger van TriNed in een kast te plaatsen terwijl je deze toch kunt blijven bedienen met de afstandsbediening.

Met de elektronische programmagids zie je precies welk programma hoe laat en op welke zender wordt getoond. Nog een druk op de knop en de gids geeft je achtergrondinformatie over het programma. Vanuit de elektronische programmagids kun je een herinnering instellen voor je favoriete programma.

Interactieve App

Met interactieve televisie breidt je een pakket met digitale televisie van TriNed uit met interactieve functies. Met de TriNed TV App kijk je naar ruim veertig televisiezenders via een smartphone, tablet of laptop waar je ook in Nederland of de EU bent. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

De TriNed TV App is te downloaden in via de App Store of Google Play. Voor laptop en computers is de browserversie via livetv.trined.nl beschikbaar.

Interactief Plus

Met interactief plus kun je programma's vanaf het begin terugkijken met Begin Gemist, meerdere programma's tegelijk opnemen én naar een andere zender kijken. Afspelen van de opnames kan via elke interactieve ontvanger van TriNed in huis, via de TriNed TV App en LiveTV.trined.nl. Je kunt tot 100 uur opnemen en een opname wordt tot 100 dagen bewaard. Series kunnen in één keer worden geprogrammeerd via de elektronische programmagids. Opnemen is beschikbaar voor een selectie van de zenders, kijk op de zenderlijst voor het overzicht.

Tot 10 dagen kun je geselecteerde programma's terugkijken met TV Gemist. TV Gemist is ook via de TriNed TV App en LiveTV.trined.nl beschikbaar. Het is niet mogelijk om bij de RTL- en Talpa-zenders door te spoelen bij de reclames.

Je favoriete programma gemist en vergeten op te nemen? Het is mogelijk om de programma's tot zeven dagen terug te kijken via de elektronische programmagids of het menu op de interactieve ontvanger. Replay TV is ook via de TriNed TV App en LiveTV.trined.nl beschikbaar. Replay TV is op dit moment beschikbaar bij de zenders: NPO1-2-3, RTL4, RTL5, SBS6, RTL7, Net5, Veronica/Disney XD en RTL8.

Het is sinds kort niet meer mogelijk om door te spoelen bij opnames en begin gemist items van de RTL- en Talpa-zenders. Wij hebben deze verplichting, net zoals andere providers, opgelegd gekregen. Afhankelijk van wanneer de overeenkomst met RTL- en Talpa wordt verlengd is de datum waarbij deze optie moet worden geblokkeerd bij elke provider anders. De motivering welke wij ontvangen van deze partijen is dat de inhoud van de programma's welke ze uitzenden grotendeels betaald worden door de reclame-inkomsten. Op het moment dat de reclame's niet meer bekeken worden vallen deze inkomsten ook weg en kunnen zij de programma's welke ze uitzenden ook niet meer geproduceerd worden. Er is wel een mogelijkheid om toch op te nemen en te kunnen doen met een opname wat je zelf wilt. Als je een eigen DVB-C harddiskrecorder aanschaft dan wordt de opname om je eigen apparaat opgeslagen en kun je er mee doen wat je wilt. Je kunt in de opname spoelen en ook zo lang bewaren als je zelf wilt.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Let op want deze service is alleen van toepassing indien je bent aangesloten bij een van de volgende providers: KPN, NLE, Online, Plinq, SpeakUp, T-Mobile Thuis, Tele2, Telfort, Xs4all, DELTA, Ziggo, Youfone, Vodafone, MTTM en Netvisit. 

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1