Bel met ons: 0880 80 3030
Home > Diensten > Televisie > Interactieve ontvanger

Interactieve ontvanger

De interactieve ontvanger van TriNed is dé oplossing voor televisies zonder ingebouwde digitale ontvanger of wanneer het gebruik van coax-kabels niet mogelijk is. De interactieve ontvanger maakt gebruik van een aansluiting via een netwerkkabel (utp-kabel). Met de interactieve ontvanger van TriNed zijn ook interactieve diensten via Interactief Plus beschikbaar.

Bij de interactieve ontvanger van TriNed heb je de mogelijkheid om de afstandsbediening te koppelen aan je televisie. Hierdoor kun je beide apparaten bedienen met slechts één afstandsbediening. En met de bijgeleverde infrarood-extender krijgt u de mogelijkheid de interactieve ontvanger van TriNed  een kast te plaatsen terwijl u deze toch kunt blijven bedienen met de afstandsbediening.

Elektronische Programmagids

De elektronische programmagids maakt een papieren gids overbodig! Met een druk op de knop zie je precies welk programma hoe laat en op welke zender wordt getoond. Nog een druk op de knop en de gids geeft je achtergrondinformatie over het programma. En volg je bijvoorbeeld veel programma's van één bepaalde zender? Dan kun je voor elk gezinslid een zenderpakket op maat samenstellen. Zo ziet je direct wanneer uw favoriete zenders iets leuks uitzenden.

Vanuit de elektronische programmagids kun je een herinnering instellen voor je favoriete programma, direct het programma opnemen of terugkijken (in combinatie met Interactief Plus).

Abonnementskosten

De abonnementskosten voor een interactieve ontvanger zijn € 4,- per maand. De eenmalige activatiekosten zijn € 15,-.

Is glasvezel van TriNed beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en je weet direct of glasvezel van TriNed ook op jouw adres beschikbaar is.

1