TriNed
Bel met ons: 0880 80 3030
Diensten

Digitale televisie

Digitale televisie

Omdat TriNed gebruik maakt van digitale televisie via coax kun je televisie kijken zonder verplichte ontvanger en op meerdere televisie’s tegelijkertijd zonder dat je daarvoor extra abonnementskosten betaalt. Je televisie hoeft alleen maar de DVB-C techniek te ondersteunen, de internationaal standaard voor digitale televisie.

Bestaande coaxkabels

Overstappen is heel eenvoudig omdat bij digitale televisie van TriNed de bestaande coaxkabels worden gebruikt. Het is dus niet nodig om nieuwe kabels aan te leggen. Vaak is het 'omstekkeren' van de hoofdaansluiting al voldoende.

Geoptimaliseerd voor een smarttelevisie

Digitale televisie van TriNed is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met een smarttelevisie. Steeds meer online diensten zoals Uitzending Gemist, de Videoland videotheek of Netflix zitten standaard in een smarttelevisie ingebouwd.

U heeft alleen een snelle internetverbinding TriNed nodig.

HbbTV

Bij TriNed wordt HbbTV bij de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3, SBS6, Net5 en Veronica aangeboden. Met HbbTV kun je onder meer eerder uitgezonden programma’s terugkijken. 

Meer informatie over HbbTV kunt u vinden op www.hbbtv.nu.

Basiszenders zonder smartcard

Een breed basispakket aan televisiezenders zijn via digitale televisie te kijken zonder dat een TriNed smartcard persé nodig is. Voor toegang tot het volledige pakket van televisiezenders is een TriNed smartcard wel een must. Bij elke digitale televisiepakket wordt één smartcard kosteloos geleverd. Extra smartcards zijn via het bestelformulier of de klantenservice te bestellen.

Gebruik van een CI+ module

Met een CI+ module in combinatie met een TriNed smartcard kijk je je favoriete zender zónder een losse digitale ontvanger bij je televisie. TriNed maakt gebruik van een 'standaard' CI+ module welke geschikt is voor DVB-C. Door TriNed wordt deze CI+ module niet geleverd, deze kun je zelf aanschaffen. Een CI+ module welke gecertificeerd is voor Ziggo is bij TriNed ook te gebruiken.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Let op want deze service is alleen van toepassing indien je bent aangesloten bij een van de volgende providers: KPN, NLE, Online, Plinq, SpeakUp, T-Mobile Thuis, Tele2, Telfort, Xs4all, DELTA, Ziggo, Youfone, Vodafone, MTTM en Netvisit. 

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.

1