Bel met ons: 0880 80 3030
Home > Diensten > Televisie

Televisie

Bij Televisie van TriNed is uw beeld tot wel vijf keer scherper dan bij andere providers. Daarnaast ontvangt u in het basispakket standaard meer kanalen in de beste HD-kwaliteit, zonder extra kosten.

Basispakket

Het basispakket Televisie van TriNed heeft standaard 85 televisiezenders met veel zenders in de hoogste HD-kwaliteit. Uiteraad zijn de meest bekeken zenders zoals NPO, RTL en SBS onderdeel van het zenderaanbod. Maar ook Discovery, FOX, Eurosport en de themazenders TV Oranje, Fashion TV en SlagerTV. Regionale en lokale zenders zijn bij TriNed ook beschikbaar in het basispakket.

Bekijk het overzicht voor de inhoud van het basispakket.

Zenderuitbreidingen

Heeft ons basispakket niet voldoende televisiezenders? Met het Pluspakket heeft u een pakket met veel extra televisiezenders.

Sportliefhebbers kunnen met FOX Sports Eredivisie, International of Totaal of Ziggo Sport Totaal hun ideale zenderpakket samenstellen. Voor de filmliefhebbers is Film1 beschikbaar. De 18+ zenders zijn met het Erotiekpakket uit te breiden.

Bekijk het overzicht voor de inhoud van de extra zenderpakketten.

Hoogste kwaliteit

Televisie van TriNed betekent televisie kijken in de hoogste kwaliteit. Het maximaal aantal zenders in de beste HD-kwaliteit en als een van de eerste providers in Nederland zelfs Ultra-HD (4K) in het basispakket bij digitale televisie.

Is glasvezel van TriNed beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en je weet direct of glasvezel van TriNed ook op jouw adres beschikbaar is.

1