Bel met ons: 0880 80 3030
Home > Diensten > Internet

Internet

Bij elke glasvezelaansluiting van TriNed wordt een draadloze router geleverd om optimaal gebruik te kunnen maken van het glasvezelabonnement. Met deze draadloze router is het mogelijk om met een vaste UTP-netwerkkabel of via een draadloze verbinding internet te kunnen gebruiken. Op de draadloze router zit ook de aansluiting om met een RJ11-stekker een huistelefoon aan te sluiten.

Gewoon 500Mbps

Glasvezel is uitermate geschikt voor snel en stabiel internet. Een snelheid van 500Mbps is daarom bijna altijd onderdeel van het glasvezelpakket. Om te controleren of ook bij jou 500Mbps internet wordt geleverd kun je dit hier controleren.

Bij TriNed krijg je een snelheidsgarantie op het behalen van de aangeboden snelheid.

Draadloos internet

De Fritzbox welke door TriNed wordt geleverd bij een glasvezelabonnement heeft niet alleen aansluitingen om apparaten met een vaste netwerkkabel aan te sluiten, maar ook de mogelijkheid om draadloos internettoegang binnen de woning te hebben.

Om optimaal gebruik te maken van 500Mbps internettoegang is het verstandig om zo veel mogelijk computer(s) en/of laptop(s) met een vaste netwerkkabel aan te sluiten.

Is glasvezel van TriNed beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en je weet direct of glasvezel van TriNed ook op jouw adres beschikbaar is.

1