Bel met ons: 0880 80 3030
Home > Diensten > Digitale televisie

Digitale televisie

Bij digitale televisie bij TriNed is uw beeld tot wel vijf keer scherper dan bij andere providers. Daarnaast ontvangt u in het basispakket standaard meer kanalen in de beste HD-kwaliteit, zonder extra kosten. Voor digitale televisie gebruikt TriNed de DVB-C techniek.

Basispakket digitale televisie

Het basispakket digitale televisie van TriNed heeft standaard 85 televisiezenders met veel zenders in de hoogste HD-kwaliteit. Uiteraad zijn de meest bekeken zenders zoals NPO, RTL en SBS onderdeel van het zenderaanbod. Maar ook Discovery, FOX, Eurosport en de themazenders TV Oranje, Fashion TV en SlagerTV. Regionale en lokale zenders zijn bij TriNed ook beschikbaar in het basispakket.

Bekijk het overzicht voor de inhoud van het basispakket.

Zenderuitbreidingen

Heeft ons basispakket niet voldoende televisiezenders? Met het Pluspakket heeft u een pakket met veel extra televisiezenders.

Sportliefhebbers kunnen met FOX Sports Eredivisie, International of Totaal of Ziggo Sport Totaal hun ideale zenderpakket samenstellen. Voor de filmliefhebbers is Film1 beschikbaar. De 18+ zenders zijn met het Erotiekpakket uit te breiden.

Bekijk het overzicht voor de inhoud van de extra zenderpakketten.

Hoogste kwaliteit

Digitale televisie van TriNed betekent televisie kijken in de hoogste kwaliteit. Het maximaal aantal zenders in de beste HD-kwaliteit en als een van de eerste providers in Nederland zelfs Ultra-HD (4K) in het basispakket (Ultra-HD is nog niet beschikbaar op alle netwerken).

Bestaande coaxkabels

Overstappen is heel eenvoudig omdat bij digitale televisie van TriNed de bestaande coaxkabels worden gebruikt. Het is dus niet nodig om nieuwe kabels aan te leggen. Vaak is het 'omstekkeren' van de hoofdaansluiting al voldoende.

Geoptimaliseerd voor een smarttelevisie

Digitale televisie van TriNed is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met een smarttelevisie. Steeds meer online diensten zoals Uitzending Gemist, de Videoland videotheek of Netflix zitten standaard in een smartelevisie ingebouwd.

U heeft alleen een snelle internetverbinding TriNed nodig.

HbbTV

Bij TriNed wordt HbbTV bij de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3, SBS6, Net5 en Veronica aangeboden. Met HbbTV kun je onder meer eerder uitgezonden programma’s terugkijken. Bij de Champions League-wedstrijden op SBS6 kan men tevens actuele informatie over dit voetbaltoernooi naast het live verslag van de televisiezender op het beeldscherm verkrijgen.

Meer informatie over HbbTV kunt u vinden op www.hbbtv.nu.

Basiszenders zonder smartcard

Een breed basispakket aan televisiezenders zijn via digitale televisie te kijken zonder dat een TriNed smartcard persé nodig is. Voor toegang tot het volledige pakket van televisiezenders is een TriNed smartcard wel een must. Bij elke digitale televisiepakket wordt één smartcard kosteloos geleverd. Extra smartcards zijn via het bestelformulier of de klantenservice te bestellen.

Gebruik van een CI+ module

Met een CI+ module in combinatie met een TriNed smartcard kijk je je favoriete zender zónder een losse digitale ontvanger bij je televisie. TriNed maakt gebruik van een 'standaard' CI+ module welke geschikt is voor DVB-C. Een CI+ module welke gecertificeerd is voor Ziggo is bij TriNed ook te gebruiken.

TriNed TV App

Met de TriNed TV App kijk je naar ruim veertig televisiezenders via een smartphone, tablet of laptop waar je ook in Nederland bent. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. De TriNed TV App is in combinatie met Digitale Televisie van TriNed op de meeste netwerken te gebruiken, soms is hiervoor een meerprijs van toepassing.

De TriNed TV App is te downloaden in via de Apple Store of Google Play.

Voor Windows computers is de de browserversie via livetv.trined.nl beschikbaar.

 

Is glasvezel van TriNed beschikbaar op jouw adres?

Vul je postcode en huisnummer in en je weet direct of glasvezel van TriNed ook op jouw adres beschikbaar is.

1