TriNed
Deurne
Naamloze slide

Goed nieuws!

Het is gelukt! Alle inwoners en bedrijven van de gemeente Deurne krijgen glasvezel.

Dit is het resultaat van de samenwerking tussen de gemeente, E-Fiber, TriNed samen met haar lokale partners en natuurlijk alle inwoners. Zij zien de voordelen van glasvezel en hebben dit echt sámen voor elkaar gekregen.

Aanleg

Volg de voortgang van het aanlegproces op iedereenglasvezel.nl/deurne.

Tijdens de aanlegperiode kun je nog zonder activeringskosten overstappen naar TriNed. Meld je dus snel aan! 


Volop vrijheid

Wij willen jou optimale keuzevrijheid bieden. Je sluit een contract van een jaar af voor de basisverbinding (internet). Verder is er alle vrijheid. Wil je een extra filmpakket? Prima! Tijdelijk een sportzender? Geen probleem! Buiten de basisverbinding is er niets verplicht en zijn alle opties maandelijks opzegbaar.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Meld je snel aan en kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket

Bij alle aanvragen voor een glasvezelaansluiting krijg je de eerste 12 maanden gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie. De keuze voor FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket kun je via MijnTriNed activeren, na oplevering van de diensten.

 

Is glasvezel bij jou beschikbaar?

Vul je postcode en huisnummer in.
Je weet dan direct of glasvezel voor jou beschikbaar is.